Queen Of Extreme !

queen-of-extreme-logoNa vele jaren werken achter de schermen ben ik, Miss Chieff, 3 jaar geleden op de voorgrond getreden. En dat om verschillende redenen. De voornaamste reden waarom ik dit deed? Sterke vrouwen binnen de worstelwereld in de spotlights brengen. Hen een plaats geven tussen al dat mannelijk geweld. Hen de plaats geven die ze verdienen!
Vandaag zijn we op een belangrijk keerpunt gekomen. We starten 2017 met een nieuwe trofee binnen FWF. Een trofee enkel voor de vrouwendivisie. Toch zal het winnen van deze trofee niet weggelegd zijn voor elke vrouw.
Enkel zij die mij trots maken.
Enkel zij die een voorbeeld zijn voor alle vrouwen in de wereld.
Enkel zij die zich kunnen meten met de mannen in deze harde worstelwereld.
Enkel zij zullen strijden voor The Queen Of Extreme trofee.

Miss Chieff

Posted by fwf